Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

- Exkluzív kedvezmények várandós anyukáknak és gyermekeknek 6 éves korig
- Személyre szabott hírlevél a havonta megújuló legfrissebb ajánlatainkról
- Bizalomkártya programban elérhető egyéb előnyök (Családos nap, Bizalompontok gyűjtése és beváltása, stb.)
 

AZ AUCHAN BÉBÉ PROGRAMRÓL

Az Auchan Bébé Program az Auchan Magyarország törzsvásárlói programjának része, mely által támogatni kívánjuk  a gyermeket váró és kisgyermeket nevelő családokat. Örömöt jelent számunkra, ha programunkkal ott lehetünk a gyermeknevelés legfontosabb pillanataiban.

Programunk keretén belül Bizalomkártyás és Auchan Kártyás vásárlóink számára lehetőséget biztosítunk meghatározott termékek kedvezményes áron történő megvásárlására. A kedvezményes termékeket várandós anyukák és legfeljebb 6 éves korú gyermekek szülei számára válogatjuk össze. A havonta megújuló ajánlatokról a programba regisztrált szülőknek emailben hírlevelet küldünk, ezért fontos, hogy a vásárló megadja email címét a regisztráció során.

 A kedvezmények automatikusan, a Bizalomkártya vagy Auchan kártya leolvasásával egybekötött fizetés során valósulnak meg.

A programban való részvételhez regisztráció szükséges, melyre az áruházaink vevőszolgálatán van lehetőség.

AZ AUCHAN BÉBÉ PROGRAM ELŐNYEI

A program résztvevői havonta megújuló azonnali kedvezményekre jogosultak. A kedvezményes termékekről és a kedvezmény mértékérőlemailben hírlevelet küldünk, az áruházban a meghatározott termékeknél jelöljük, illetve a legfrissebb ajánlatokat elérhetővé tesszük az auchan.hu/bebe oldalon is.

Például: Minden Liberotermék 20% kedvezménnyel vásárolható meg 2017.10.12-31. között minden azon Bizalomkártya-tulajdonosnak, akik regisztrált a programba.

A Bizalomkártya Program kiegészítéseként, az Auchan Bébé Program résztvevői vásárlásaik után Bizalompontokat gyűjthetnek és válthatnak be a Bizalomkártya és Auchan Kártya Programnak megfelelően.

Az Auchan Bébé Program és az Auchan Családos nap kedvezményei összevonhatók, azonban mindkét programhoz regisztráció szükséges, mely bármely Auchan áruház vevőszolgálatán tud megtenni.

RÉSZVÉTEL AZ AUCHAN BÉBÉ PROGRAMBAN

Az Auchan Bébé Programbanvaló részvétel feltétele, hogy a vásárló rendelkezzen saját névre szóló Bizalomkártyával vagy Auchan kártyával.

Regisztráljon Auchan Bébé Programunkba bármely Auchan áruház Vevőszolgálatán érvényes Bizalomkártyájával, a gyermeke (várható) születési idejének megadásával és gyermeke lakcímkártyájának bemutatásával.

Az érvényes regisztrációhoz email cím megadása szükséges, mellyel egyidejűleg a regisztráló hozzájárul az email címen történő marketingcélú megkereséshez, hiszen így tudjuk értesíteni havonta megújuló kedvezményeinkről.

Az ingyenes regisztrációt követően a kedvezmények azonnal igénybe vehetők.

Az Auchan Bébé Program részvételi szabályzatát itt tekintheti meg >> 

Októberi akciós ajánlataink Auchan Bébé Program tagoknak

Vásárláskor vigye magával Bizalomkártyáját vagy Auchan Kártyáját és fizetés előtt adja át a pénztárosnak, és a kedvezmények a kasszánál automatikusan levonásra kerülnek.
Aktuális akciós ajánlatai 2017.10.12-31. között érvényesek.