Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Tortasütő versennyel ünnepli születésnapját az Auchan

Meglepetésekkel és nyereményjátékokkal, többek között szerencsekerékkel és sorsjegyekkel, valamint a vásárlóknak meghirdetett tortasütő versennyel ünnepli 19. születésnapját az Auchan április 27. és május 31. között.

Az Auchan Retail Magyarország április végétől öt héten át nyereményjátékokkal ünnepli születésnapját mind a 19 magyarországi áruházában. Április 27. és május 10. között mindenki, aki 5000 forint felett vásárol az áruházakban, vásárlási kedvezményekért pörgetheti meg a születésnapi szerencsekereket. 

„Egy igazi születésnap nem lehet teljes ünnepi torta nélkül, ezért május 9-től receptversenyt hirdetünk vásárlóinknak. Bárkit, aki kedvet érez, hogy ország-világ elé tárja saját tortájának receptjét, szeretettel várunk az Auchan Tortadaaam megmérettetésén. Ehhez csupán a finomság ínycsiklandozó fotóját kell feltölteni május 19. és 21. között a www.tortadaaam.hu honlapra, vagy az Instagramra #tortadaaam hashtaggel” tudtuk meg Gál Judittól, az Auchan Retail Magyarország kommunikációs igazgatójától.

A beküldött alkotásokat nem csak a közönség, de neves cukrászokból és gasztrobloggerekből álló zsűri is értékeli, a döntőbe jutott sütőmesterek pedig élőben is megcsillogtathatják tehetségüket a június 3-án rendezett döntőn. A legjobbnak ítélt torta nem csak egy Qilive konyhai gépekből álló ajándékcsomagot, hanem a hírnév felé vezető utat is jelenti készítőjének, hiszen a nyertes alkotás fél évre bekerül az Auchan cukrászatának választékába.