Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Tájékoztatás termékvisszahívásról: BERTONI BÉBIKOMP

BERTONI BÉBIKOMP elnevezésű termék használata során a lépcsőről való leesés veszélye felmerülhet, ezért elővigyázatossági okokból áruházláncunk visszahívja.

Termék jellemzők:

Termék pontos megnevezése: BERTONI EB BÉBIKOMP

Forgalmazó: DEVRON IMPEX KFT.

EAN kód: 3800151953005

Tételazonosító: 10120300909, TS-10 AF jelzésű

Kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy amennyiben ilyen terméket vásároltak, hozzák vissza áruházainkba, ahol természetesen a termék teljes vételárát megtérítjük a vevőszolgálatokon.

Elnézésüket kérjük a kellemetlenségért, megértésüket köszönjük!

Kelt: 2017. június 07.

Az Auchan Csoport nemzetközi képzési programot indít

Az Auchan Csoport 2016-ban elindítja első, nemzetközi képzési programját, a 4 éves Auchan Graduate Programot, amelyben tehetséges magyar friss diplomások és fiatal Auchan munkatársak is lehetőséget kapnak arra, hogy rekordidő alatt, a képzés végeztével stratégiai pozíciót töltsen...

Tovább olvasom
Cosmia - A sokszínűség vonzereje!

Hogy mi a titkuk azoknak a szépségápolási készítményeknek, amelyeket megszeretünk? Az, hogy minőségi alapanyagokból készülnek, és megbízhatunk bennük. A hatékony arc- és bőrápolás a jól megválasztott termékeknél kezdődik.

Tovább olvasom
Három vállalat összefogásának nyertese egy autóval lett gazd...

A MARSO Kft. a Bridgestone Magyarország Kft.-vel és az Auchan Magyarország Kft.-vel karöltve szervezte meg azt a sikeres vásárlás ösztönző nyereményjátékot, amelynek lezáró momentumaként egy személygépjárművet adtak át 2017. január 31-én.

Tovább olvasom