Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Tájékoztatás termékvisszahívásról

A FÜSTÖLT SPROTNI OLAJBAN THE BEST (RIGA GOLD) 160 g kiszerelésű termék minősége egy hatósági vizsgálat szerint nem megfelelő, mert a vizsgálat körébe tartozó anyagok közül néhány túllépte a megengedett határértéket. A terméket ezért áruházláncunk visszahívja vásárlóitól, illetve kivonja a forgalomból az alábbi tételszámokra vonatkozóan.

Termék jellemzők:

Megnevezés: FÜSTÖLT SPROTNI OLAJBAN THE BEST (RIGA GOLD), 160 g

Forgalmazó: PIF TRADE COM KFT.

EAN kód: 4751001583820

Minőségmegőrzés dátuma: 13.02.18

Tételazonosító: L13.02.15

Kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy amennyiben ilyen terméket vásároltak, ne fogyasszák el, és hozzák vissza áruházainkba, ahol természetesen a termék teljes vételárát megtérítjük a vevőszolgálatokon.

Elnézésüket kérjük a kellemetlenségért, megértésüket köszönjük!

Auchan Magyarország Kft.

Kelt: 2017. április 12.

Még több kedvezmény vásárlásért és tankolásért!

Új kártya programmal teszi még kényelmesebbé a vásárlást az Auchan és az Oney. 2016. szeptember 15-től az új Auchan kártya integrálja a Bizalomkártya és az Auchan kártya összes kedvelt előnyét és funkcióját, így pontgyűjtésre és fizetésre is használható lesz, illetve számos kedve...

Tovább olvasom
Berki Krisztián a tokiói olimpiáig még biztosan folytatja pá...

A Fazekas-Zur Krisztina által alapított Bajnokok Útja Alapítvány szervezésében, Berki Krisztián olimpiai bajnok, háromszoros Világbajnok és hatszoros Európa-bajnok tornász május 11-én a pestszentimrei Kastélydombi Általános Iskolában járt, ahol sportágát és a sportolást népszerűs...

Tovább olvasom
Duális képzést indít az Auchan és a Budapesti Gazdasági Egye...

„Legyél Te a jövő kereskedője!” szlogennel indít duális felsőoktatási képzést az Auchan a Budapesti Gazdasági Egyetemmel (BGE).

Tovább olvasom