Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

LEÁRAZÁS!

Ruházati szezonközi leárazás akár 50% kedvezménnyel!

Frissítse fel most tavaszi ruhatárát, hiszen az Auchan áruházakban szezonközi ruházati leárazást tartunk – gyerek, női, férfi ruhák és cipők most akár 50% kedvezménnyel! Keresse a címkével megjelölt termékeket és készüljön fel velünk a jó időre!

A termékválaszték áruházanként eltérő, a leárazás a készlet erejéig érvényes.

Fazekas-Zur Krisztina még versenyben van az olimpiai indulás...

Fazekas-Zur Krisztina olimpiai kajakozó a szolnoki Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskolában tett látogatást kedden, az általa alapított Bajnokok Útja Alapítvány programjának keretében. Az eseményen a 35 éves sportolónő elárulta, hogy nagyon bízik az olimpiai indulás lehe...

Tovább olvasom
Egy szál virággal, vagy a helyett - nőnapra

Nőnap alkalmából a délelőtti órákban érkező vásárlóinkat áruházainkban egy szál virággal várjuk, töltőállomásainkon pedig e mellett, amennyiben szeretnék, munkatársaink örömmel segítenek látogatóinknak bemutatni az önkiszolgáló benzinkutak működését.

Tovább olvasom
Három vállalat összefogásának nyertese egy autóval lett gazd...

A MARSO Kft. a Bridgestone Magyarország Kft.-vel és az Auchan Magyarország Kft.-vel karöltve szervezte meg azt a sikeres vásárlás ösztönző nyereményjátékot, amelynek lezáró momentumaként egy személygépjárművet adtak át 2017. január 31-én.

Tovább olvasom