Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Ismerje meg az új Bizalomkártya Business Programot!

Az első 10 000 regisztrálónak 2017. július 31-én egyedi kedvezményes ajánlatot küldünk a regisztráció során megadott email címére.

Az első 1000 regisztrálónak 2017. július 31-én egyedi kedvezményes ajánlatot küldünk a regisztráció során megadott email címére. A programba regisztrálni az áruházak vevőszolgálatán, illetve HAMAROSAN a bizalomkártya.auchan.hu weboldalon tud.


Részletekről érdeklődjön áruházaink vevőszolgálatán vagy hívja InfoCenterünket a 06-40-10-90-10-es telefonszámon. További részletekről a Szabályzatok menüpont alatt tájékozódhat!
Váltsa meg nálunk e-matricáját! Most levásárolhatja az árát!

Vásároljon bármelyik Auchan hipermarketben éves megyei vagy éves országos e-matricát az áruház vevőszolgálatán és mi megajándékozzuk egy 5000 Ft értékű kedvezményre jogosító kuponlappal.

Tovább olvasom
Szezonvégi ruházati kiárusítás

Készüljön a hideg téli napokra hűsítő árakon! Téli ruhák, kabátok, nadrágok, pulóverek, sapkák, sálak nagy kedvezménnyel!

Tovább olvasom
CSR Hungary Díjat nyert az Auchan

A „Közös ügyek-Közös felelősség” kategóriában CSR Hungary Díjjal ismerték el áruházláncunk fogyatékkal élők életkörülményeinek javítását és társadalmi integrációt segítő programjait. A díj elnyerésében jelentős szerepe volt annak, hogy vállalatunknál a fogyatékkal élők érvényesül...

Tovább olvasom