Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Élelmiszerbank karácsonyi adománygyűjtés

Következő bevásárlásakor gondoljon a rászorulókra! Várjuk Önt 2017. november 24–26. (péntek–vasárnap) áruházainkban, ahol tartós élelmiszereket gyűjtünk.

Ha megteheti, vásároljon a nélkülözőknek tartós élelmiszert, és adja le önkénteseinknek a kijáratnál felállított gyűjtőponton, melyeket még karácsony előtt eljuttatunk az arra rászorulókhoz.

Az Élelmiszerbank munkatársai az alábbi időpontokban várják adományát: 

 2017. november 24. péntek, 15.00 - 20.00 óra között

 2017. november 25. szombat,  9.00 - 19.00 óra között

 2017. november 26. vasárnap, 9.00 - 19.00 óra között

Minek örülnének a nélkülözők?

Tartós, nem romlandó élelmiszereknek, mint pl. étolaj, cukor, zöldség- és gyümölcskonzerv, keksz, csokoládé, bébiétel, liszt, tészta, tartós tej, szaloncukor vagy bármilyen hűtést nem igénylő termék.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület nonprofit szervezetként felkutatja és összegyűjti a gyártás és forgalmazás során keletkező élelmiszerfeleslegeket, és eljuttatja azokat a nélkülözőkhöz.

Köszönjük a nélkülözők nevében!

www.elelmiszerbank.hu

Az Alibaba Group, az Auchan Retail és a Ruentex stratégiai m...

A hagyományos és a digitális kereskedelemben szerzett tapasztalatokat egyesítik, hogy új vásárlási élményt nyújthassanak a kínai vásárlóknak.

Tovább olvasom
Hősiesen tökéletes!

Játsszon velünk 2017. november 16. és december 23. között! Vásároljon legalább 1 db Gillette, Gillette Venus, Old Spice, Head & Shoulders, blend-a-med vagy Oral – B terméket az Auchan áruházakban, és nyerjen értékes ajándékokat!

Tovább olvasom
Auchan Baba program

Megszületett kisgyermekes családoknak szóló hűségprogramunk. Regisztráljon áruházainkban, hogy részese lehessen!

Tovább olvasom