Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

CSR Hungary Díjat nyert az Auchan

A „Közös ügyek-Közös felelősség” kategóriában CSR Hungary Díjjal ismerték el áruházláncunk fogyatékkal élők életkörülményeinek javítását és társadalmi integrációt segítő programjait. A díj elnyerésében jelentős szerepe volt annak, hogy vállalatunknál a fogyatékkal élők érvényesülését a foglalkoztatáspolitikától a támogatási rendszerünkön át a civil szervezetekkel való együttműködésekig elsődleges prioritásként a hosszú távú vállalati stratégiánk meghatározó részének tekintjük.

„Az esélyegyenlőség előmozdítása vállalati kultúránk meghatározó eleme, és egyúttal társadalmi felelősségvállalási stratégiánk alapja. Valamennyi rendelkezésre álló eszközünkkel a befogadó vállalati kultúra fejlesztéséért dolgozunk, de ezirányú tevékenységünk magába foglalja a civil szervezetekkel való együttműködéseinket és azokat a fejlesztéseinket is, amelyek a fogyatékkal élő vásárlókat segítik a mindennapi bevásárlásban” – mondta el a díj kapcsán Széll Hajnalka, az Auchan HR-igazgatója.

Az elmúlt években jelentősen bővítettük az olyan bevásárlást segítő eszközök körét, mint például az elektromos mopedek vagy az aktív kerekesszékhez csatolható bevásárlókocsik, amelyek hatékonyan segítik a mozgásukban korlátozottak vásárlását az áruházainkban. Büszkeséggel tölt el minket, hogy áruházláncunknál a törvényi előírásokat jelentősen meghaladó mértékben dolgoznak megváltozott munkaképességű kollégák, akik száma megközelíti 400 főt.

Az Auchan az Ifjúságért Alapítványunk évről évre számos fenntarthatósággal foglalkozó, valamint hátrányos helyzetűeket és fogyatékkal élőket támogató civil szervezet munkáját segíti. A 2016-ban meghirdetett „Együtt az Ifjúságért” pályázaton alapítványunk több mint 50 millió forint támogatást nyújtott 20 magyarországi szervezet számára, de emellett több intézmény szakmai projektjéhez is anyagi segítséget nyújtott.

Az elismerésnek köszönhetően áruházláncunk két évig használhatja a CSR Hungary önkéntes védjegyet.

 

Váltsa meg nálunk e-matricáját! Most levásárolhatja az árát!

Vásároljon bármelyik Auchan hipermarketben éves megyei vagy éves országos e-matricát az áruház vevőszolgálatán és mi megajándékozzuk egy 5000 Ft értékű kedvezményre jogosító kuponlappal.

Tovább olvasom
Szezonvégi ruházati kiárusítás

Készüljön a hideg téli napokra hűsítő árakon! Téli ruhák, kabátok, nadrágok, pulóverek, sapkák, sálak nagy kedvezménnyel!

Tovább olvasom
Év végi nyitva tartás

Áruházaink november 27-től meghosszabbított nyitva tartással várják kedves vásárlóikat. Áruházaink december 25-én, 26-án, és január 1-én zárva tartanak.

Tovább olvasom