Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Az Auchannal kocsija és Ön is feltöltődhet!

Játsszon velünk 2017. június 29. és augusztus 10. között, tankoljon 4 alkalommal töltőállomásainkon, készítsen egy képet az áruházaink vevőszolgálatán elhelyezett városnevekkel ellátott irányítótábláról, regisztráljon az elkészített képpel, majd töltse föl a kapott blokkok adatait. Nyeremények: éves tankolás 500.000 Ft értékben és 4 csillagos wellness hétvége!

Tankoljon 2017. június 29. és augusztus 10. között legalább négy alkalommal bármelyik Magyarországon található Auchan benzinkúton!

Készítsen egy képet az Auchan áruházak vevőszolgálatán* elhelyezett, városnevekkel ellátott, irányítótábláról.

Regisztráljon: adja meg személyes adatait, válassza ki melyik városban szeretné megnyerni a wellness hétvégét és töltse fel az irányítótábláról készített fényképet.

Töltse fel egyenként a tankolást igazoló blokk adatait! A Pályázatok beérkezésének 2017. augusztus 11. 23:59:59 óráig kell megtörténniük.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt azok a tankolások, amelyekről áfás vagy egyszerűsített számla került kiállításra.

A tankolásokat igazoló eredeti nyugta/blokk sértetlen, ép állapotban történő megőrzése 2017. szeptember 15-ig szükséges.

Minden legalább 4 tankolást érvényesen beküldő Játékos részt vesz a fődíj sorsoláson, amely során megnyerhető az 5 db, egész évre elegendő üzemanyag utalvány (500.000 Ft értékben) valamint a 4****-os wellness hétvége (a nyerő játékosok által választott szállodában, 2 fő részére).

Ne feledje, minden további 4 érvényes blokk beküldése külön jelentkezést ér: tehát ahányszor 4, a fenti feltételeknek megfelelő, blokk kerül feltöltésre, annyi esélye van a nyerésre

Nyereménysorsolás ideje: 2017. augusztus 16.

Játszom!

Újabb Auchan áruház húspultja szerezte meg a KMS védjegyet

Az eddigi hat Auchan áruház után, márciustól a Savoya Parkban lévő áruház is Kiváló Minőségű Sertéshús (KMS) védjeggyel ellátott sertéshúskínálattal várja a vásárlókat. A KMS átfogó tanúsítási és szigorú ellenőrzési rendszerének köszönhetően a sertéshús magasabb minőségű és megbí...

Tovább olvasom
Evezzen a jövő bajnokaiért!

Járuljon hozzá minden itt leevezett kilométerével ahhoz, hogy a Bajnokok Útja Alapítvány segítségével, minél több gyermek tanulhasson és kapjon kedvet a rendszeres testmozgáshoz, az egészséges és tudatos életvezetéshez.

Tovább olvasom
Ugorj fejest bajnoki akciónkba!

Gyűjtsd a matricákat és vásárold meg a sportos ARENA termékeket Cseh Laci aláírásával akár 50% kedvezménnyel!

Tovább olvasom