Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Hírek

Cosmia - A sokszínűség vonzereje!

A Cosmia minden nap kényesztet a test, az arc és a haj ápolásával. A bőrgyógyászatilag tesztelt tusfürdők érzéki, egzotikus, virágos illatai nemcsak frissítenek, hanem a lelkedet is feltöltik. A hajápolók is csodás, frissítő illatúak és a száraz, töredezett, göndör, korpás, illetve festett vagy szín...

Tovább olvasom
Ismerje meg az új Bizalomkártya Business Programot!

Az első 10 000 regisztrálónak 2017. július 31-én egyedi kedvezményes ajánlatot küldünk a regisztráció során megadott email címére.

Tovább olvasom
Hajrá, nyaraljunk!

Vásároljon P&G terméket az Auchan áruházakban, és nyerje meg a 19 db 200.000 Ft értékű családi All-Inclusive balatoni nyaralás egyikét. Értékelje az Ariel vagy Jar termékeket, és vigye el a 100 db 5000 forint értékű Auchan ajándékkártyák egyikét!

Tovább olvasom
E-mail címével csak nyerhet!*

Amennyiben Ön 2017. június 30-ig megadja e-mail címét, Samsung okostelefont, Lenovo notebook-ot vagy Samsung LED televíziót nyerhet!

Tovább olvasom
Nyereményjáték

Játsszon velünk 2017. június 1. és június 28. között! Vásároljon egy alkalommal legalább 3000 Ft értékben bor, pezsgő, vagy habzóbor termékeket az Auchan áruházakban, és nyerjen értékes ajándékot! A játékban kizárólag 18 év feletti vásárlók vehetnek részt!

Tovább olvasom
Tájékoztatás termékvisszahívásról: BERTONI BÉBIKOMP

BERTONI BÉBIKOMP elnevezésű termék használata során a lépcsőről való leesés veszélye felmerülhet, ezért elővigyázatossági okokból áruházláncunk visszahívja.

Tovább olvasom
Party with Style - Játssz és nyerj!

Vásárolj 2017. 06. 01. és 07. 31. között minimum 1 db bármilyen Henkel kozmetikai terméket az Auchan áruházakban, regisztrálj és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét!

Tovább olvasom
Bede Róbert mesterszakács receptjei

Kóstolja meg és készítse el az ínycsiklandozó finomságok Bede Róbert mesterszakácstól. A hozzávalókat keresse áruházainkban!

Tovább olvasom
NERF Mánia az Auchanban!

2017. június 1-től június 28-ig minden 3000 Ft feletti Nerf termék megvásárlásáért a résztvevő kaparós sorsjegyet kap az Auchan üzletek vevőszolgálatain. 3000 Ft-onként 1 sorsjegy. Minden kaparós sorsjegy nyer.

Tovább olvasom
Nyerjen az Auchanban a 25 éves Tchibo-val!

Vásároljon bármilyen Tchibo márkájú kávéterméket az Auchan üzleteiben a nyereményjáték ideje alatt és nyerje meg fődíjunkat, vagy a további 25 db ajándékunk egyikét!

Tovább olvasom
Henkel 30 éve Magyarországon - Idén az ünnepelt adja az aján...

Vásároljon az Auchan üzletekben 2017. 05. 04. és 06. 28. között legalább 1 db bármilyen Henkel terméket, regisztráljon és nyerje meg az 1 db Vespa Sprint robogót, 1.000.000 Ft értékben vagy a 30 db 30.000 Ft értékű Auchan vásárlási utalvány vagy a 30 db 30.000 Ft értékű Henkel aj...

Tovább olvasom
Mozgáskorlátozottakat és családosokat segítő, speciális bevá...

Aktív kerekesszékes bevásárlókocsit, ikerüléses bevásárlókocsit és bevásárló mopedet üzemeltet mostantól országszerte az áruházlánc.

Tovább olvasom
Gyereknap a soroksári Auchanban

2017. május 20-án, szombaton 9-17 óra között különböző programokkal várunk GYEREKNAP alkalmából a soroksári áruházban.

Tovább olvasom
1 2 3 4 5